Follow @SStamellos




«Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω το σύστημα, άρχισα να αγωνίζομαι να μην με αλλάξει αυτό. Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος. Και αυτό είναι η κορυφαία πολιτική μάχη. Να μπορείς να αποφύγεις τη βαρβαρότητα αυτής της εποχής. Να μπορείς να παραμείνεις άνθρωπος με τρυφερότητα. Με το δικό σου βλέμμα...»
Χρόνης Μίσσιος

6 Φεβ 2008

Ζητήθηκαν από τον κ Νομάρχη
στοιχεία ελέγχου της κατάστασης του Σπερχειού

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ
Πλούτωνος 1 35100 Λαμία
Λαμία, 25/1/2008

ΠΡΟΣ
Νομάρχη Φθιώτιδας
Κ Α Χειμάρα

Κύριε Νομάρχη,

Στις 3 Δεκεμβρίου καταθέσαμε στο γραφείο σας την συνημμένη επιστολή, με την οποία, στη συνέχεια και της δικής σας στα ΜΜΕ ανακοίνωσης, την οποία επίσης επισυνάπτουμε, ζητήσαμε να μας γνωστοποιήσετε ορισμένα στοιχεία σε ό,τι αφορά τους ελέγχους για την ρύπανση ή όχι του Σπερχειού.

Παρά την σχετική νομοθεσία(ν. 3422/2005 με τον οποίο κυρώθηκε η Διεθνής Σύμβαση του Aarchus για την πρόσβαση σε πληροφορίες, τη συμμετοχή του κοινού στη λήψη αποφάσεων, καθώς και την πρόσβαση στη δικαιοσύνη για περιβαλλοντικά θέματα), δεν έχουμε ακόμη πάρει απάντηση. Ελπίζουμε να έγινε από αμέλεια, και να γίνει αυτό άμεσα. Διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη, όπως έχουμε το δικαίωμα, σύμφωνα με το νόμο.

Με εκτίμηση

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: